Известие

Collapse
No announcement yet.

Пред дилема-счупен боксер!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Пред дилема-счупен боксер!

Здравейте колеги,днес паркирам и както си държа на първа скорост крака ми се подхлъзна и колата угасна.След това не иска да завърти на стартер,на дърпане пробвах също не иска,след това пробвах и завъртя запали но нещо от двигателя тропа какво може да е заслужава ли си да я правя,или да я продам цялата но колко мага да и взема?Моля за съвет колеги!Ето и въпросната кола http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=64141
    sigpicБързай бавно!!!

101% съм сигурен че е надрала лагерите.
    Дали си заслужава да се прави само ти можеш да си прецениш.
    Аз те съветвам ако искаш да продължаваш да си я караш тази кола, купувам си направо нов двигател 2-ра ръка, а стария си го пазиш за части защото рано или късно все нещо ще ти потрябва...та това е алфа!
    Повече от 500 лв лично Аз не бих дал за да купя твоята кола.

Недеи повече да я палиш защото ще вземе да роди!

B&B Racing | bb-racingteam.com
    Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

Поне вземи си купи втора ръка 1,7 мотор да рахатясаш ама и бая други неща покрай него трябва да се вземат.
      145 1.7 16V Boxer

Comment

Колеги благодаря ви за мненията,но днес реших да пробвам да я продам цялата ако не стане ще я почна на части.Близо 4 години нямаше проблем колата,вчера така тъпо да се счупи още не мога да повярвам!Доста сериозна чукане имаше вчера като запали,днес не съм опитвал да я паля.Фен съм си на Алфа може би и следващата кола ще е пак от марката ще бъде,може да пробвам дизел но не съм решил още!Та така утре ще пусна обява в рамките на 10 дена,ако я вземе някой цяла вземе ако не на части!Поздрави
        sigpicБързай бавно!!!

Comment

Колега защо не я поразглобиш малко поне да видиш какъв и е проблема! Може пък да решиш да си я направиш!
          Alfa romeo 33 1.7 8V - the monument and Alfa Romeo 156 1.9JTD

Comment

Първоначално публикувано от Събев Покажи съобщение
            Колега защо не я поразглобиш малко поне да видиш какъв и е проблема! Може пък да решиш да си я направиш!
            Ако се хвана колега ще трябва да взимам друг мотор,този си е затегнал сериозно точно с тези трансплантации не ми се занимава!!!
            sigpicБързай бавно!!!

Comment

Писах ти и в другата тема. На части не си заслужава.
              Имам перфектен мотор, точно като твоя. Отремонтиран с нови консумативи, даже и с Райсинг масло в картера.
              Просто си слагаш само твоя колектор, динамо и бензинова рейка.
              Само това им е разликата!
              На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Колега имах същата дилема, нова кола или ремонт 146 боксер 1,6 мотора
                Проучих цените на новия внос и съответно цената на първоначалните консумативи /масла,филтри, ремъци, ролки и др./.
                Оказа се излиза по-евтино да направиш основен ремонт на поддържан автомобил пред това да се вземе нов и да се "наливат"нови пари за поддържка.
                Добър вариант е нов двигател.

Comment

Колеги,утре ще се отваря двигателя да видиме какви са последствията,може да има втори живот!!!
                  sigpicБързай бавно!!!

Comment

Колега, по-добре едни лагери( ако са само те), и карай, защото една нова кола си е цяло приключение докато я вкараш в час, а едни лагери с работата са 150-200лв.
                    Аlfa 75 - 1.8 Turbo 155hp '87
                    Lancia Dedra 2.0 Turbo Integrale 180hp '92

България от векове за векове - НАД ВСИЧКО!

Comment

Колега здравейте,след отваряне на едната глава намерихме едно парче метал колко бобена зърно голямо!Умувахме откъде може да е но нестигнахме до отговор,шлайфах главата обслужихме колата от до и отново е в движение!Дадохме втори живот на колата,за което много се радвам
                      sigpicБързай бавно!!!

Comment

Ами влязло е от към филтъра.
                        Важното е, че си я оправил.
                        Много безаварийни, колега!
                        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Възможно ли е да е от счупен дебитомер?

B&B Racing | bb-racingteam.com
                          Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

ами като имаш впредвид че тоя двигател няма дебитомер.....
                            точка

Comment

Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
                              ами като имаш впредвид че тоя двигател няма дебитомер.....
                              Като имаш в предвид , че е 33-ка, значи може!

Comment

Working...
                              X