Здравейте колеги,днес паркирам и както си държа на първа скорост крака ми се подхлъзна и колата угасна.След това не иска да завърти на стартер,на дърпане пробвах също не иска,след това пробвах и завъртя запали но нещо от двигателя тропа какво може да е заслужава ли си да я правя,или да я продам цялата но колко мага да и взема?Моля за съвет колеги!Ето и въпросната кола http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=64141
Известие
Collapse
No announcement yet.
Пред дилема-счупен боксер!
Collapse
X
-
101% съм сигурен че е надрала лагерите.
Дали си заслужава да се прави само ти можеш да си прецениш.
Аз те съветвам ако искаш да продължаваш да си я караш тази кола, купувам си направо нов двигател 2-ра ръка, а стария си го пазиш за части защото рано или късно все нещо ще ти потрябва...та това е алфа!
Повече от 500 лв лично Аз не бих дал за да купя твоята кола.
Недеи повече да я палиш защото ще вземе да роди!
B&B Racing | bb-racingteam.com
Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
-
Колеги благодаря ви за мненията,но днес реших да пробвам да я продам цялата ако не стане ще я почна на части.Близо 4 години нямаше проблем колата,вчера така тъпо да се счупи още не мога да повярвам!Доста сериозна чукане имаше вчера като запали,днес не съм опитвал да я паля.Фен съм си на Алфа може би и следващата кола ще е пак от марката ще бъде,може да пробвам дизел но не съм решил още!Та така утре ще пусна обява в рамките на 10 дена,ако я вземе някой цяла вземе ако не на части!ПоздравиsigpicБързай бавно!!!
Comment
-
Първоначално публикувано от Събев Покажи съобщениеКолега защо не я поразглобиш малко поне да видиш какъв и е проблема! Може пък да решиш да си я направиш!sigpicБързай бавно!!!
Comment
-
Писах ти и в другата тема. На части не си заслужава.
Имам перфектен мотор, точно като твоя. Отремонтиран с нови консумативи, даже и с Райсинг масло в картера.
Просто си слагаш само твоя колектор, динамо и бензинова рейка.
Само това им е разликата!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Колега имах същата дилема, нова кола или ремонт 146 боксер 1,6 мотора
Проучих цените на новия внос и съответно цената на първоначалните консумативи /масла,филтри, ремъци, ролки и др./.
Оказа се излиза по-евтино да направиш основен ремонт на поддържан автомобил пред това да се вземе нов и да се "наливат"нови пари за поддържка.
Добър вариант е нов двигател.
Comment
-
Колега, по-добре едни лагери( ако са само те), и карай, защото една нова кола си е цяло приключение докато я вкараш в час, а едни лагери с работата са 150-200лв.Аlfa 75 - 1.8 Turbo 155hp '87
Lancia Dedra 2.0 Turbo Integrale 180hp '92
България от векове за векове - НАД ВСИЧКО!
Comment
-
Ами влязло е от към филтъра.
Важното е, че си я оправил.
Много безаварийни, колега!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщениеами като имаш впредвид че тоя двигател няма дебитомер.....На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Comment
Comment